BELOFTE MAAKT SCHULD

Iemand die het Parochienieuws goed leest, zou kunnen zeggen: ‘ze beloven veel, maar we zien weinig’. Misschien heeft die persoon wel gelijk, want we zouden begin april aan een Mariakapel beginnen in het portaal van de kerk. Half april was daar nog niets van te zien. De oorzaak is dat we het gewoon allemaal veel te druk hebben. Daardoor worden afspraken om de zaak te bekijken en om achter onderdelen aan te gaan om dat voor elkaar te krijgen geen doorgang kunnen vinden. Dan moet je nog iemand hebben die het ook nog in elkaar kan zetten en zo bots je weer op het volgende.  Toch hopen we, zoals beloofd, dat eind april de deuren van het portaal open kunnen en dat je er een Mariakapel in ziet staan. Deze zal bij goed weer toegankelijk zijn doordat de grote deuren open zijn. Mochten die niet open zijn i.v.m. slecht weer of veel wind, dan zal de zijdeur open zijn. De deuren zullen open zijn van ‘s-morgens 09.00 uur  tot 17.00 uur.

Intussen zijn de  kleinere koperen kruiswegstaties van de muren boven de deuren van de sacristie en bij sacristie weggehaald. Jo Geus heeft dagenlang gepoetst. Ook deze moet nog in de Willibrorduskapel opgehangen worden. Ook dat is geen eenvoudig karwei en ook daar moeten we dan weer iemand voor zien te vinden.

Vorig artikelWE WILLEN ZOVEEL MOGELIJK BEHOUDEN
Volgend artikelKERKHOFZAKEN