Actiepunten voor de komende periode: ‘voor elk wat wils’

Soms geven mensen aan dat ze financieel niet veel kunnen bijdragen, maar wel anderszins handen uit de mouwen willen steken. Dat kan! Graag zelfs! Voor jong en ouder zijn er voldoende aanknopingspunten.

• Klein onderhoud aan kerkgebouw en parochiezaal. Voor grote posten is voorlopig geen geld beschikbaar.
  • Onderhoud kerkhof/ vanaf eind maart wekelijks op woensdagochtend, de kerkhofploeg bestaat uit ongeveer zes mannen die het kerkhof als hun ‘tuin’ zien. Een compliment voor hun inzet is op zijn plaats!
  • Opvullen vacature kosterschap voor 1x per maand. Wie wil er gastvrouw of gastheer zijn voor gemiddeld twee uur per maand?
  • Extra hulp werven voor bediening Kerk-TV camera ( nu hebben we een zeer beperkt groepje van 2 personen, die alle diensten regisseren.
  • Vrijwilliger voor onderhoud website parochiekern. (nu helaas niet actueel).