ZONDAG VAN DE EENHEID

Op 20 januari a.s. vieren wij weer de Zondag voor de Eenheid. Zoals gebruikelijk doen wij dit weer samen met de protestantse DEO-gemeente in Driewegen. Centraal staat dit keer Indonesië: een land met 265 miljoen inwoners, 1350 etnische groepen, 10 % christenen. Een enorm en nog steeds groeiend verschil tussen arm en rijk. Een traditioneel Indonesisch gezegde verwoordt het treffend: ”Een muis sterft in een schuur vol graan”. Een land waar mensen snakken naar recht. ‘Recht voor ogen’ is dan ook het thema dat ons vanuit Indonesië wordt aangereikt.
De viering is op 20 januari om 10.00 uur in de kerk van Driewegen. Voorganger is Rens Stobbelaar. De voorganger vanuit de protestantse kerk is op dit moment nog niet bekend. Hierover en over de verdere invulling van de viering hoort u nog nader.

Kees Boonman