WISSELING IN PAROCHIEKERNCOMMISSIE

In de vergadering van 21 maart hebben we afscheid genomen van Jeannette van Beek. Bijna 26 jaar is Jeannette actief geweest in de parochievergadering en aansluitend in de parochiekerncommissie. Ze heeft heel veel bijgedragen aan het kerkelijk leven in onze parochie(kern). We kennen haar als betrouwbaar, alles tot in de puntjes geregeld, zeer nauwgezet. Vele jaren was ze samen met anderen actief bij de kindernevendienst. En ook nu nog is ze veel in de weer voor de kerk, als trekker van de werkgroep Bloemendames, als trekker van de werkgroep Kerkpoetsers, als trekker van de Werkgroep Tentoonstellingen. De laatste tentoonstelling over Iconen was maar liefst de 17e expositie. Verder was en is Jeannette een trouw koorlid bij Pius X. Na de lange periode als lid van de parochie(kern)commissie wilde Jeannette hier graag mee stoppen. We zijn heel dankbaar dat ze haar andere taken als vrijwilliger wel blijft doen. In haar laatste vergadering bij de parochiekerncommissie hebben we haar bedankt voor haar enthousiasme en inzet en haar in de bloemen gezet.

De vergadering na het afscheid van Jeannette hebben we in de parochiekerncommissie Marco van Ee uit Kapelle welkom geheten als nieuw lid. We zijn blij dat Marco mee gaat doen in de parochiekerncommissie en wensen hem daar een mooie tijd toe. Mooi dat we op deze manier op sterkte blijven. Er zijn immers best veel (belangrijke) zaken die op de parochiekern afkomen. Dan is het goed om met een grote groep mensen te kunnen kijken wat de beste strategie is, hoe we alles het beste concreet aanpakken en gezamenlijk de verantwoordelijkheid kunnen dragen.

Ad Schenk

Vorig artikelDAMIAANPRIJS 2022 GAAT NAAR (W)ARM-KRACHT