WE GAAN WEER VAN START

Zes kinderen uit onze parochiekerk zijn woensdag 3 maart gestart met de voorbereidingen op hun Eerste Heilige Communie. Vier kinderen waarvoor het feest vorig jaar niet doorging, en twee kinderen die er in dit nieuwe jaar bij aansluiten. We hebben met elkaar nagedacht hoe we de voorbereidingen dit jaar (binnen alle maatregelen) vorm kunnen geven. Achterin de kerk hebben we een lekker ruim, communie-klaslokaaltje ingericht. Hier zullen we de verhalen over Jezus vertellen, samen bidden en opdrachten maken. Daarnaast vragen we de ouders om ook iedere week samen met hun kind een thuisopdracht te maken, en zo gaan we met elkaar op weg. Eerst naar de presentatieviering op zaterdag 13 maart om 19.00 uur en dan naar de communie viering op zondag 25 april om 14.00 uur!

Werkgroep Eerste Communie