OVEZANDE HAPT EN STAPT

Op 10 september is er Open Monumentendag met als thema: duurzaamheid. We geven hier op verrassende wijze aandacht aan het achtste werk van Barmhartigheid: de zorg voor de schepping. Onze kerk is open van 13.00 tot 17.00 uur voor bezoekers. Maar dat is lang niet alles….

Tegelijkertijd is er een DOE en BELEEF-activiteit ten behoeve van de Voedselbank en Dorpsmoestuin: Ovezande Hapt en Stapt. Het is een activiteit voor jong en oud. Er kan vanaf 13.30 uur gestart worden vanaf de kerk. Met uw deelnemerskaart doet u al wandelend mee met een groene fotopuzzeltocht, waarbij u onderweg proeverijtjes en groene opdrachten tegen komt. Uiteraard komen we in de Dorpsmoestuin en de vlinderidylle, maar er zijn nog meer verrassende plekjes.

Rond 15.30 uur verwachten we iedereen weer terug bij de kerk. Dan sluiten we Ovezande Hapt en Stapt samen af met een gezellig samenzijn waarbij pannenkoeken, wafels en een drankje te koop zijn.

Een routekaart met alle proeverijen inbegrepen kost € 2. De opbrengst hiervan is voor de voedselbank en dorpsmoestuin. Met Ovezande Hapt en Stapt willen we iedereen op een leuke manier kennis laten maken met alles wat groeit en bloeit in onze directe omgeving en tegelijkertijd het goede doel steunen.

Uiteraard mogen ook mensen van buiten Ovezande in Ovezande komen Happen en Stappen. Wees welkom. Meer informatie volgt op www.dorpskrantovezande.nl, via schoolnieuwtjes en de volgende uitgave van Parochienieuws.

Vorig artikelANDERS BETALEN BIJ DE CARITAS
Volgend artikelBEDEVAART EN VIERING BIJ HET VROUWEPUTJE