OVEZANDE HAPT EN SNAPT

Op zaterdag 10 september wordt op Ovezande de actie ‘Hapt en Stapt’ gehouden, waarvan de opbrengst voor de voedselbank en de dorpsmoestuin bestemd is. In de week hieraan vooraf is er een teken en kleurwedstrijd: ‘Kleur, teken/ ontwerp je eigen droomtuin’ voor alle (school)kinderen. De inzendingen hiervan zullen op zaterdag 10 september, tevens Open monumentendag, in de kerk te bewonderen zijn. U kunt u uw stem uitbrengen voor de winnende tekening. De kerk is van 13.00 uur tot 17.00 uur open.

Vanaf 13.30 uur kunt u een route annex puzzelkaart voor 2 euro  kopen bij de kerk. Met deze kaart gaat u al wandelend op ontdekking door Ovezande. Verspreid door het dorp zullen er kraampjes staan met allerlei proevenrijen, en worden uw zintuigen geprikkeld. Er zijn rondleidingen in onze dorpsmoestuin, en vlinder-idylle met behulp van schoolkinderen. Ook valt er door te zoeken en te puzzelen heel wat te ontdekken op welke manier we in Ovezande zorgdragen voor onze schepping, door biodiversiteit, duurzaamheid en milieubewuste keuzes.

Om 15.30 uur verwachten we iedereen weer terug bij de kerk, waar we om 16.00 uur de prijswinnaars van de teken- en kleurwedstrijd bekend maken. We sluiten natuurlijk af met een gezellig samenzijn onder het genot van heerlijke wafels en pannenkoeken die te koop zullen zijn voor het goede doel. Steun de voedselbank en de dorpsmoestuin, en Hap en Stap mee!

Namens de werkgroep Charlotte den Toonder

Vorig artikelROMMELROUTE OVEZANDE