OVEZANDE GAAT NAAR HANSWEERT

Op 4 december 9.30 uur is er een speciale viering van cluster Zuid in Hansweert. Dit ter gelegenheid van hun patrones Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen. De parochiekernen Kwadendamme, Oost Zuid-Beveland en Ovezande hebben dan geen eigen viering maar komen samen in Hansweert. Er komt een gelegenheidskoor uit de drie genoemde parochiekernen, misdienaars en acolieten uit Ovezande en een extra lector uit Kwadendamme.

Laten we van dit patronesfeest van de kerk van Hansweert een echt gezamenlijk festijn maken! De aanstaande sluiting van de kerk van Hansweert maakt het extra belangrijk om hun patronesfeest in solidariteit samen te vieren. Een volle kerk, samen vieren, samenzang en ontmoeting maken: dat u dit niet mag missen. Zorg dat u erbij bent bij de clusterviering 4 december 9.30 uur in kerk van Hansweert. Als u mensen kunt of wilt meenemen, meld het even bij rk.ovezande@zeelandnet.nl of bij Ad Schenk 06-24 72 28 06. Wilt u graag meerijden, laat het even weten. Geen enkel probleem!

Ad Schenk

Vorig artikelDE GULDEN MIS