OFFICIËLE OPENING THEEHUIS DE PASTORIE

Sinds enige tijd huurt ‘Zeeuwse Gronden’ de pastorie voor  drie dagen per week. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je er doorgaans van 10.30 tot 15.30 uur terecht voor een lekkere kop koffie, thee en een gebakje. Ook kun je er heerlijk lunchen tegen zeer schappelijke prijzen. Cliënten en begeleiders staan dan klaar om gasten te ontvangen. Het Theehuis is een maatschappelijk restaurant. Iedereen is welkom, van dorpsgenoten tot toerist, tot toevallige voorbijganger. Het Theehuis wil u graag ontvangen ook al heeft de officiële opening nog niet plaatsgevonden. Maar … dat gaat binnenkort gebeuren.

Op vrijdag 10 september wordt in hartje Ovezande officieel het Theehuis in de oude pastorie officieel geopend. Deze is volledig opgeknapt, heeft zijn authentieke details behouden en biedt nu ruimte voor een gezellig theehuis. U bent van harte uitgenodigd om op 10 september van 15.30 tot 17.30 uur een kijkje te komen nemen. Het belooft een feestelijke middag te worden met een hapje en een drankje en leuke activiteiten voor de kinderen.

Komt u 10 september ook langs? Gezellig! Wilt u zich vooraf wel even aanmelden via: info@zeeuwsegronden.nl. Dan kan men ervoor zorgen dat er genoeg lekkernij is voor iedereen. Tot dan!