MARIA UIT DE BEUK

De actie om de oude beuk van 1867 een tweede leven te geven via een groot Mariabeeld was en is een groot succes. Met de bijdrage van ruim 60 mensen kunnen we dit gaan realiseren. Het wordt ongetwijfeld een kunstwerkje, een element dat de voormalige kerktuin extra cachet zal geven. Carver Peter Verlaan zorgt er voor dat ons meer dan levensgrote Mariabeeld eind april gereed is. Intussen is met een paar mensen gekeken naar de meest ideale plaats voor het prieeltje voor Maria. Daar is ook met de gemeente contact over geweest. De dorpsbouwmeester heeft intussen een positief advies over de plaats en over de bouwtekening  van het prieeltje uitgebracht. De plaats is rechts naast de kerk, voor de pastorie en wel halverwege de beukentuin. We zetten er op in om de onthulling en inzegening van ‘Maria uit de Beuk’ in de meimaand te kunnen doen. Dat betekent dat we in april het prieeltje moeten bouwen.

Alle sponsoren worden tijdig persoonlijk uitgenodigd voor de opening. En … uiteraard is iedereen van harte welkom. Een en ander hangt natuurlijk wel af van de dan geldende coronamaatregelen.