MARIA TENHEMELOPNEMING

Maria-Tenhemelopneming, Maria Hemelvaart of Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart, de patrones van de Ovezandse kerk, is de feestdag waarop de opneming van Maria in de hemel “met lichaam en ziel” wordt herdacht en gevierd.
Op zaterdagavond 14 augustus 2021 om 19.00 uur willen wij dit patronesfeest weer vieren in onze kerk met als voorganger pastoor Paul Verbeek. Natuurlijk zal een bezoek aan onze veldkapel in de Oud Ovezandseweg niet ontbreken. Wanneer u allen weer een veldbloem meeneemt, kunnen wij onze veldkapel in haar luister zetten. Wij gaan er een bijzondere viering van maken. U bent allen van harte welkom. Bij de veldkapel zullen wij Maria nog eren onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.

Ineke Priem