Klusdag 2024

Op zaterdag 6 april hebben we als parochiekern Ovezande weer een klusdag georganiseerd. Het was schitterend weer en met 11 personen hebben we ons kerkgebouw weer onder handen genomen. Wat we dit jaar hebben aangepakt zijn de onderdorpels van de ramen van de kerk aan de zuidzijde, het complete kachelkot en de voordeur van de kerk in de lak. Tevens is er een trekverhogende kap op het kachelkot gezet voor de beluchting. Allereerst is er grondig geschuurd en daarna alles goed schoongemaakt. Tussen de middag was er door Betsy en Jeanet gezorgd voor de inwendige mens. Bedankt hiervoor dames. Na de middag zijn de kwasten ter hand genomen en is er op professionele wijze geschilderd. We hebben een hele productieve dag gehad. De week erop is er nog wat afgelakt en nu staat het er weer keurig bij. Hartelijk bedankt iedereen voor de enthousiaste medewerking. En volgend jaar willen we deze dag weer herhalen. Dus wilt u ook wat mee helpen klussen? Meld het dan bij de gebouwengroep!

Bas Goense, namens de gebouwencommissie.

Vorig artikelBelevenis van een eerste communicant
Volgend artikelTerugblik Palmpasen ‘de Zandplaat’ Ovezande