DORPSMOESTUIN DINER

Op zaterdag 7 september houdt parochiekern Ovezande weer een ludieke actie voor de voedselbank. Vanaf 14.30 uur kunt u voor een kleine bijdrage deelnemen aan rondleidingen in de dorpsmoestuin onder leiding van Willy Verbeek, zijn moestuincollega’s en de schoolkinderen. In de moestuin en in de kerktuin staat vanaf 14.30 uur koffie met iets lekkers voor u klaar.
Om 17.00 uur wordt het diner opgediend in de kerktuin (bij slecht weer binnen). Dit diner wordt bereid met allerlei ingrediënten, groente en fruit uit de dorpsmoestuin. Voor €10,00 geniet u van heerlijke seizoensgerechten en steunt u het goede doel, want de opbrengst komt in het geheel ten goede aan de voedselbank. Vanaf 19 augustus kunt u reserveren voor dit diner en zijn er ook dinerbonnen te koop.
Verras met deze dinerbonnen eens iemand die nooit uit eten gaat, of iemand die een leuk uitje verdient, en vraag ze mee naar het DORPSMOESTUIN DINER! Na het diner willen we deze middag samen afsluiten in een jongerenviering om 19.00 uur in samenwerking met koor Oal In. Houdt u deze middag alvast vrij in uw agenda, dan maken we er samen met u weer een geslaagde actie van!

Namens de: caritas William Harthoorn, Dorpsmoestuin Willy Verbeek, Parochiekern Ad Schenk en Charlotte den Toonder