BIDWEEK VOOR DE EENHEID

‘Licht in het duister’. Dit thema is ons dit jaar aangereikt door christenen uit het Midden-Oosten. Zij leven in een regio waar spanningen en gewelddadige conflicten aan de orde van de dag zijn. We leven met ons allen in een wereld die hunkert naar licht in de duisternis. De ster die tweeduizend jaar geleden de Drie Koningen de weg wees naar de plaats waar Jezus geboren is, roept ons nog steeds op om samen op zoek te gaan naar het grote licht.

De viering van de zondag voor de eenheid is op 16 januari in de protestantse kerk van Driewegen. De aanvang is om 10.00 uur. Voorganger is namens de DEO-gemeente ds. Jörg Buller. Ook vanuit de katholieke kerk zal er iemand de honneurs waarnemen. maar die was bij het schrijven van dit stukje nog niet bekend.