1e HEILIGE COMMUNIE

Ik ben Ellen van Loenhoud. Op 14 mei heb ik mijn eerste heilige communie gedaan. Het was een prachtige dag. Met veel plezier heb ik de communielessen gevolgd. Pastor Alida, Annemieke en Charlotte hebben ons veel geleerd vanuit het boekje “Blijf dit doen“. We waren met elf communicanten uit verschillende dorpen, die hun communie deden. Ik kwam samen met mijn vriendin Britt Boonman vanuit Ovezande naar de druk bezochte communie dienst. Samen met onze ouders zijn we die dag vroeg naar de kerk van Heinkenszand gegaan voor de foto’s en ik was zelfs ‘s ochtens bij de kapper. Het was een speciale dag. Er waren veel families en vrienden van iedereen, die dit met ons wilden vieren. Na de dienst hebben we bij mij thuis in de tuin feest gevierd met z’n allen. Ik wil nu ook misdienaar worden om de pastoor te helpen tijdens de kerkdienst.

Groetjes

Ellen van Loenhoud