Beginnen

Dat was het thema van de startviering van eind september in de Levensbron, waar pastor Erik Tramper voorging. Wat waren we blij dat we na zo’n lange tijd weer een viering in de kerk konden houden. Ouders mochten er nog niet bij zijn, maar konden via kerkdienstgemist toch mee kijken.
Beginnen maar. Beginnen maar.
Starten! Knallen! Klaar!
Soms is alles makkie
Soms gaat het wat zwaar.
Zo begon het openingslied, waarin naar voren kwam dat alle begin moeilijk is. Juf Corina had een gesprekje met 2 leerlingen over hun begin op de aarde. Waar en wanneer ze geboren waren, de keuze van hun naam en wat gebeurde er die dag nog meer in de wereld.
Pastor Erik las het scheppingsverhaal voor en we zongen liedjes over het ontstaan van de aarde. In de overweging sprak hij met de kinderen over de start van het nieuwe schooljaar. Daar begin je ook aan……….!
In groep 3 begonnen de kinderen met leren lezen, rekenen en schrijven. Inmiddels kennen we al 16 letters, kunnen woordjes met 3 letters lezen, kennen al enkele aan-elkaar schrijfletters en hebben het heel gezellig in onze groep.
En nu is het alweer bijna herfstvakantie en gaan we genieten van een welverdiende vakantie

Groetjes van groep 3 en Juf Petra
IKC de Horizon Rilland