Voorstellen communicanten

De communicanten zijn al een aantal weken bezig met de voorbereiding van hun communie.

Zaterdag 10 april tijdens de Eucharistieviering was de presentatieviering van de communicanten. Dat was best een beetje spannend. Andrea, Eefke, Lars, Damian en Nick hebben zich keurig voorgesteld.

De kerk was versierd met allemaal mooie naamslingers. Deze hebben de kinderen samen met hun ouders gemaakt. De slinger sluit aan bij het thema van de communieviering ‘Lang leve(n met) God.

Tijdens deze Eucharistieviering was het thema Barmhartigheid. Er stond een levensboom in de kerk, die mooi versierd werd door de kinderen, met hartjes waar hun naam op stond.

Wij wensen de kinderen, ouders en Richard nog veel succes met de laatste voorbereidingen voor hun communie “Zondag 6 juni om 14.00 uur”.