Terugkomviering communicanten

Zaterdagavond 14 augustus was deze bijzondere viering met als voorganger pater Thaddy. Drie van de vijf kinderen waren aanwezig ( het is tenslotte ook vakantietijd ) en hielpen mee in de viering. Voor de dienst hadden ze in de parochiezaal nog een laatste bijeenkomst met als thema: ‘de familie van de kerk’. We hopen Andrea, Eefke, Damian, Lars en Nick vanaf nu dan ook regelmatig te zien in de kerk, zeker als straks ( zondag 5 september)de kindernevendiensten weer gaan beginnen.

Gelukkig was de kerk voor een zaterdagavondviering, dit keer goed bezocht. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Sinds corona loopt het aantal bezoekers helaas toch terug en zo ook de inkomsten. We hopen dan ook, nu corona ons wat meer vrijheid geeft, ook de kerk weer wat meer op uw bezoek mag rekenen.