Op zondag 12 juni was de kerk goed bezet ( bijgewoond door een kleine 100 mensen) voor de jaarlijkse (cluster) Eligiusviering. Tijdens deze dienst was er aandacht voor de communicanten en de vormelingen. Richard en Charlotte (de begeleiders van de projecten hiervoor) vertelden samen met de kinderen wat ze gedaan hadden en wie ze waren. Uit de clusterkernen waren lectoren en misdienaars/acolieten om de dienst eenheid te geven. Ons eigen Eligiuskoor en Con Dios o.l.v. Jolanda Nagelkerke verzorgde samen de liedjes. Op het laatst werd pastor Tom Brooijmans nog even in het zonnetje gezet en toegezongen omdat hij op deze dag ook jarig was. Het was een fijne en gezellige viering met dank aan de kernen Heinkenszand en ‘s-Heerenhoek.

Vorig artikelCampingviering
Volgend artikelHelaas