Zondag 9 juni, zowaar een zonnige zondag en dat kun je wel bijzonder noemen met alle regen die we al kregen. Een mooie groep betrokken kerkgangers verzamelden zich op camping Dekker in Lewedorp voor de jaarlijkse campingviering. Met het thema “Kom uit je bubbel, mijn liefste” en Theo van Teijlingen

Als voorganger werd de toon gezet voor een viering waar gelovig breed iedereen zijn gedachten kon laten gaan en mee kon doen aan het vieren. De kinderen hadden hun eigen viering en hadden de bubbel ‘versteend’ naar een kerkgebouw dat de deur open zette voor hoe zij zich erbij betrokken voelde. Theo zorgde voor de inspirerende gedachten, maar niet zonder dat te omlijsten met zijn grote liefde: songs uit eigen repertoire en muzikale momenten om zich bij hem aan te sluiten.

De wind deed zijn best, maar moest het afleggen tegen de warmte van én de zon én de inhoud van de viering. Koffie na afloop, bijpraten en de vrijheid je betrokken te voelen bij het mooie werk van de Stichting Amecet die in Oeganda zorg draagt voor opvang van verwaarloosde kinderen.

Vorig artikelLedenadministratie
Volgend artikelCollectes