Laatste bericht van werkgroep kindernevendienst Lewedorp

Kerst(gezins-)viering

Op Eerste Kerstdag vond de laatste kerstviering plaats in onze kerk in Lewedorp. De viering werd voorgegaan door Tom Brooijmans. Kinderen hebben hun steentje bijgedragen door voor te lezen en Con Dios verzorgde de zang. Je kon horen dat hun stemmen goed gesmeerd waren van het vele zingen de afgelopen maand😉. Het was een mooie viering. Jammer dat dit volgend jaar niet meer mogelijk is in onze kerk. We hebben als werkgroep kindernevendienst afgelopen jaren fijn samengewerkt met diverse mensen om de gezinsvieringen goed in elkaar te zetten en soepel te laten verlopen. Bedankt voor de goede samenwerking in al die jaren!

Afsluiting kindernevendienst

Voorafgaand aan de slotviering vond een gezamenlijke lunch plaats met de kinderen die de afgelopen jaren naar de kindernevendienst kwamen. 13 kinderen waren aanwezig. We hebben nog nooit zo’n rustige groep bij elkaar gezien op de zondag. Was het de spanning van de laatste keer samen zijn in onze kerk? We hebben tosti’s gegeten en daarna – om de spanning te doorbreken – een spel gedaan: “Ik ben in de kerk en ik zie een …”. Kinderen bedankt voor de afgelopen jaren dat we met jullie de kindernevendienst – en voor sommige kinderen zelfs nog de crèche – mochten draaien.

Laatste woorden

Aan alles komt een eind. De werkgroep kindernevendienst is niet meer. Zowel Petra, Mirjam en Jessica hebben besloten niet verder te gaan in een andere parochiekern. Mieke gaat de kindernevendienst in Ovezande ondersteunen. Wie weet ziet ze jullie daar nog eens!

Petra Goetheer, Mirjam van den Dries, Mieke Geelhoed en Jessica de Jonge

Vorig artikelHoe nu verder?
Volgend artikel700 JAAR OVEZANDE