Kindernevendienst/crèche

September: zondag 18 september

Oktober: zondag 2 oktober (onder voorbehoud)

Eerder kondigde we aan om vanaf september weer op elke eerste zondag van de maand te starten met kindernevendienst. Omdat we samen met de Protestantse Gemeente Het Vierhuis op 18 september een Oecumenische vredesdienst hebben in onze RK kerk, is besloten om op deze dag kindernevendienst/crèche te draaien.

We merken dat er steeds minder kinderen aansluiten en hebben daarom besloten het bij één kindernevendienst/crèche per maand te houden. Zo hopen we in die ene kindernevendienst/crèche per maand wel weer meer kinderen te mogen ontvangen. Op 4 september is er om voorgenoemde reden dus geen kindernevendienst/crèche.

Zoals het er nu naar uitziet, is er in oktober geen gezamenlijke viering. De kindernevendienst/crèche is dan gewoon op de eerste zondag van oktober, dus 2 oktober. Mocht dit wijzigen, dan laten we dit via Parro van school weten.

Werkgroep Kindernevendienst

Vorig artikelLITURGISCH AARDEWERK