Heilige Eligius clusterviering op 12 juni 2022

Op zondag 12 juni is in onze kerk de laatste Heilige Eligius clusterviering. De kerken in Heinkenszand en ‘s-Heerenhoek zijn op deze dag gesloten maar zij zullen samen met ons deze viering tot een bijzondere viering maken. Tevens worden in deze viering de vormelingen en communicant voorgesteld. We weten al dat waarschijnlijk niet iedereen hierbij aanwezig kan zijn maar straks beginnen de vakanties dus moesten we wel een keuze maken. Hoe we deze viering vorm gaan geven is nog niet bekend maar u bent allen van harte welkom.Het Eligiuskoor en Con Dios zullen beide zingen dus ook muzikaal zit het goed. Voorgangers zijn pater Thaddy de Deckere en pastor Tom Brooymans. We hopen er met zijn allen een mooie memorabele viering van te maken.