Evaluatie openluchtdienst

Op 11 juli was het dan weer zover, na één jaar van afwezigheid weer op de oude vertrouwde locatie aan de Dekkersweg op de camping de openluchtdienst 2021.
We troffen het met het mooie weer en konden op een mooi plekje terecht met velen. Want de belangstelling was groot. Al vroeg in de morgen meldden zich al diverse belangstellenden, ook al was de aanvangstijd 10.30 uur, op tijd beginnen lukte jammer genoeg niet. De geluidsapparatuur functioneerde niet naar behoren, het keyboard bracht geen geluid uit!! Thuis was e.e.a. uitgetest, maar op de locatie zelf helaas…….dus was het Bert Alderliesten die ons voorging met het zingen……. Nu mochten we weer een keer luid en duidelijk zingen en was er weer “een kink in de kabel”. Het zij zo. Gelukkig hadden we nog solo zang van Rob, die een aantal mooie liedjes ten gehore bracht.
Het thema van de dienst was: “Buiten-gewoon geloven”, Ds Marjo Wisse belichtte dit onderwerp in 3 gedeeltes. Uit alle 5 de Gemeentes was er wel iemand die een bijdrage leverde aan de dienst, Zo ook Alisha Schipper die als jongste het verhaal van Zacheus voorlas uit de bijbel. Ook van Dr Gie Tjiam, oogarts kregen we een uitgebreide toelichting over zijn werk in het arme Burkina Faso ( West Afrika), waar hij al sinds 1999 meer dan 6000 mensen opereerde met oogproblemen. Dit resulteerde in een collecte opbrengst van maar liefst € 350,-

Voor de kinderen was er door de kindernevendienst een leuke speurtocht uitgezet op de camping. Na afloop was het weer als vanouds koffiedrinken met iets lekkers erbij.
Gelukkig kon dit buiten plaatsvinden: bij de familie Dekker is de “koek en zopie” altijd dik in orde.
De dienst voor 2022 is voorlopig al vastgesteld: 26 juni met Mathilde Meulensteen als voorganger.