VOOR WIE STEEK JIJ EEN KAARSJE OP?

Een kaars opsteken voor een overleden dierbare is een waardevol gebaar. Zo kunnen we een momentje stilstaan bij mensen die we missen. Op 2 november is het Allerzielen, de dag waarop we onze dierbare overledenen herdenken. Onze kerk besteedt hieraan ook aandacht en hiertoe staan de deuren vanaf 10:00 uur open. Wij nodigen u uit om gedurende deze dag even binnen te lopen en een lichtje te komen branden voor iemand die u dierbaar is. Even stil zijn, bidden om kracht voor uzelf of voor een ander. In de kerk worden u waxinelichtjes aangereikt. Ook gaan we de begraafplaats in het licht zetten, mits het weer dit toelaat. Vanaf 16:00 uur zullen vrijwilligers het licht gaan verspreiden. Kom gerust meehelpen of kom in de loop van de avond eens kijken naar de bijzondere sfeer die door het licht verspreid wordt. De viering begint om 19:00 uur. Daarna bezoeken we de begraafplaats onder begeleiding van de muzikale klanken van een vijftal muzikanten onder leiding van Erik Remijn.