SACRAMENTSPROCESSIE

Ook in de vorige editie van Parochienieuws vroegen we aandacht voor de sacramentsprocessie die op 6 juni in een zeer bescheiden vorm gehouden gaat worden, bescheiden in opzet en bescheiden in rondgang. Het Levend Brood zal deze keer niet buiten ons kerk- en tuincomplex treden. Toch denken we dat het van waarde is om op de geplande middag een statement te maken, juist in deze periode van beschermende maatregelen tegen het coronavirus. Al langer ontberen we tijdens onze diensten het echte vieren en samenzijn. Met een steeds kleiner wordende groep komen we weliswaar samen, maar we missen elkaar in toenemende mate. Hier volgt een kleine greep uit eerdere thema’s: Hij gaat met je mee, Hij zag dat het goed was, Mijn land is jouw land. Dit jaar voegen we daar het thema ‘Hij is het Levende Brood’ aan toe. Het zijn steeds thema’s om mee aan te geven dat Hij met ons onderweg is, en we mogen vertrouwen dat het altijd – hoe dan ook – goed komt. Dit vragen en vieren we op zondag 6 juni. Wees welkom!

Programma sacramentsprocessie 6 juni 2021:

13.30 uur: uitstellen H. Sacrament

13.45 uur: kleine, stille rondgang