OPTREDENS IN MUZIEKPAVILJOEN

Vorig jaar op zondag 29 augustus organiseerden we samen met de medewerkers van de kerk een prachtige middag met The Juke Joints op het podium in de sfeervolle tuin achter het parochiehuis in Kwadendamme, en iedereen was het er na afloop over eens dat dit zeker navolging verdiende. Dat gaat dan ook gebeuren, en voor dit jaar staan er de volgende middagen gepland die jullie wellicht al in je agenda willen noteren.

Op zondag 14 augustus speelt The Blue Clay onder energieke aanvoering van gitarist/zanger en accordionspeler Wouter Verhelst. The Blue Clay speelt akoestische blues, folk en texmex. Zondag 25 September is er een mooie zomerafsluiting met The Juke Joints met hun stomende mix van blues, rock’n’roll en zydeco.

Het terrein is open vanaf 14.00 uur en de band speelt vanaf 15.00 tot ongeveer 18.00 uur. Frietkar aanwezig en bar open tot 19.00 uur. De toegang is geheel gratis, maar er wordt een rondje gedaan met de collectezak voor jullie vrijwillige bijdrage om deze middag organisatorisch mogelijk te maken.

Peter Kempe en Kees Wielemaker

Vorig artikelGRAFRECHTEN