OECUMENISCHE VIERING

Samen met de kerken van Hoedekenskerke, ‘s Heer-Abtskerke en Nisse vieren we op zondag 19 januari – de zondag van de eenheid – wat ons samenbindt, namelijk het geloof in Jezus Christus. In een oecumenische relatie als deze, weten we ons gezegende mensen. Het is boeiend om van elkaar te leren en met elkaar op te trekken. In de loop der jaren hebben we een band met elkaar opgebouwd die we koesteren en door willen geven. De werkgroep heeft besloten het landelijke thema te volgen: ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons’. De viering zal dit jaar plaatsvinden in de kerk van Nisse, en dit betekent dat de deur van onze kerk op deze zondag gesloten zal blijven. Indien vervoer een probleem is, laat het ons dan weten. We halen u op en brengen u na afloop ook weer thuis.