NIEUWE SECRETARIS

Tijdens de voorlaatste vergadering van de kerncommissie namen we afscheid van Jan Zuidhof, en daarmee afscheid van een secretaris die zijn strepen meer dan verdiend heeft. Jan is al vanaf zijn jonge jaren actief voor de parochie. Hij begon nog onder pastoor De Munyck en was daarmee een hele jonge, maar o zo deskundige vrijwilliger. Hij was actief in de bouwcommissie, actief in opbouwwerk en secretariaatswerkzaamheden. Hij ontving voor zijn inzet de kerkelijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice. Nadat hij enkele jaren geleden gestopt was, keerde hij na zijn pensioen weer terug om de kerncommissie te versterken. Nu vindt Jan het welletjes en tijd om de handen wat meer vrij te hebben.  Gelukkig blijft hij nog wel beschikbaar als lector en voor eventuele andere voorkomende werkzaamheden. We vonden Jan Strooband bereid om de nieuwe secretaris van de kerncommissie te worden, en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee.

Parochiekerncommissie