BLOEMENGROET VANUIT DE KERK

Omdat we elkaar missen, nauwelijks spreken en maar weinig gezamenlijk vieren, bracht een aantal van onze vrijwilligers in de Goede Week een fleurige bloemengroet aan onze tachtigplussers. Dit wil zeggen dat aan zo’n negentig deurtjes is geklopt en de attentie is overhandigd dan wel bij de deur is neergezet. Hoewel de bezorgers hiervoor menig vrij uurtje beschikbaar moesten stellen, bleek het een dankbare klus. Parochianen toonden zich blij verrast en verheugd om vanuit de kerk een teken van leven te ontvangen. Veel hartelijke groeten konden mee terug naar huis worden genomen. We delen ze graag met u: een hartelijke groet van onze ouderen en een even zo vurige wens om spoedig te kunnen terugkeren naar een normale samenleving.