BED & BROODJE

Onze logeergelegenheid bestaat inmiddels negen jaar en gedurende deze jaren mochten we gasten ontvangen van velerlei pluimage. Van bluesartiesten tot processiegangers, van familiebezoekers tot toeristen die op zoek waren naar rust en ruimte, pastoraal werkers, pastoors uit zowel het zuiden als het noorden van het land, dekens, en – niet te vergeten – prins carnaval.

Hier volgt  een kleine bloemlezing uit het gastenboek. ‘Het was weer een fijne nostalgische ervaring. Dank je wel. Alles was netjes en verzorgd. De ontvangst was hartelijk met veel bekende mensen. Ik heb genoten van de rust en van het fietsen in het mooie Zuid Beveland’. ‘Wederom dank voor de goede zorgen tijdens mijn verblijf op Pikpot-carnaval. Ik ben weer prinselijk verzorgd.’ ‘Wat een geweldige B&B, groot, rustig, stil. Sfeer van de jaren tachtig. Vriendelijke behulpzame vrijwilligers. Prachtig zonnig weer, lichamelijk en geestelijk uitgerust, de torenklok, geluiden van vogels. Kortom een geweldige stopplaats tijdens onze vierdaagse tocht door de Zak van Zuid-Beveland.’

Komt het door Corona of is het mond-tot-mondreclame? De afgelopen maanden mochten we ons wederom verheugen in een goede belangstelling. Leuk dat wat we ooit begonnen als experiment een zo goede landing heeft gevonden.

Marga van de Plasse