25-JARIG JUBILEUM SINGING VOICES

In oktober 1996 werd een nieuw zangkoor opgericht: Singing Voices, destijds een jongerenkoor. Inmiddels zijn we 25 jaar verder en zingen we met nog net zoveel plezier als toen. Wel karakteriseren we onszelf niet meer als jongerenkoor, maar als koor met een jonger repertoire … In oktober 2021 was er dus het zilveren jubileum, een bijzonder moment om even bij stil te staan. We vinden het nu echter niet het juiste moment om dit groots te vieren, we stellen dit graag uit tot komend voorjaar. Maar we vierden op 22 oktober toch een feestje, weliswaar klein, maar o zo waardevol en gezellig. We kijken vol vertrouwen en met een positieve instelling naar de toekomst, en gaan door op de bekende weg. We zijn blij en trots op Singing Voices en hebben bijzonder veel waardering voor Jurgen Franse en Suus Peeters, die ons al jarenlang zo trouw en deskundig begeleiden.

En: mocht je na het lezen van bovenstaande tekst enthousiast geworden zijn, je bent van harte welkom om mee te doen. Aanmelden kan via het parochiehuis. Vrijblijvend een kijkje komen nemen, kan ook. Op donderdagavond repeteren we van 19:30- 21:00 uur in de Bonifaciuskerk te Kwadendamme.

Rita Audenaerd-Nagelkerke