Vooraankondiging Alphacursus.

Het is bijna zover!
Op maandag 8 januari 2024 beginnen we in Heinkenszand met een Alphacursus, na een succesvolle editie in Goes afgelopen jaar.

Het zijn 10 inspirerende gespreksavonden over ons geloof, 10 avonden om je geloof op te frissen en te verdiepen. Iedereen, die iets meer wil horen over ons christelijke geloof is welkom, voor een eerste kennismaking met ons geloof. Of je nu wel of niet naar een kerk gaat, of je katholiek of protestant of iets anders bent, wees welkom. Juist die veelzijdigheid levert goede gesprekken op.

10 maandagavonden in januari, februari, maart met een gezellige maaltijd, een aansprekende inleiding en boeiende gesprekken met elkaar.
Met een feestelijke zaterdag – gesprekken, lunch en viering – ongeveer halverwege de serie avonden.

We organiseren verderop in het jaar 2024 een bijzondere terugkomdag als afsluiting.

In 2020 was er al een eerste start, toen gooiden de coronamaatregelen roet in het eten. Gelukkig bleef bij velen het vuurtje branden en hebben we afgelopen jaar in Goes een succesvolle cursus kunnen draaien. Nu is Heinkenszand aan de beurt. Het voornemen is om de Alphacursus nog op drie plaatsen aan te bieden, verdeeld over de parochiekernen in de regio èn de Mariaparochie Walcheren om zoveel mogelijk belangstellenden de kans te geven om mee te doen.

Per cursus kunnen maximaal 16 deelnemers mee doen.
Deelname is gratis.

Vorig artikelJubilate Deo
Volgend artikelSchoolviering