Verkoop wijwatervaatjes

In februari dit jaar werden wij benaderd met de mededeling dat een parochiaan zijn verzameling wijwatervaatjes en meerdere andere religieuze artikelen aan de kerk wou schenken. Wij hebben het opgehaald en zijn met 2 echtparen enkele dagen bezig geweest om alles van onder het stof tevoorschijn te toveren. Het kwam er prachtig uit zodat er al direct gegadigden waren om enkele spullen te kopen. De rest hebben we proberen te verkopen op de braderie van 9 juli in Heinkenszand. We hadden meer dan een kraam vol met prachtige wijwatervaatjes, beelden, kruisen in een lijst achter bol glas enz. enz. Het is gelukt, om met de voorverkoop er bij, voor € 748,00 te verkopen. Al met al hadden we een fijne, maar ook vermoeiende, dag met een mooie opbrengst maar tevens een dag met goede gesprekken. Voor de liefhebbers zijn er nog genoeg mooie dingen over. Deze worden via internet verkocht (Addie Heinkenszand).

Vorig artikelStraatmissie 9-juli Heinkenszand
Volgend artikelEindejaarsviering Jan van Schengenschool