Tweedaagse vlooienmarkt ten bate van de Heilig Blasiuskerk.

In het monumentenweekend, 14 en 15 september, houden de vrijwilligers van de Heilige Blasius een rommelmarkt.
Heeft u spullen op zolder of in de schuur staan waar u toch niets meer mee doet en waar iemand anders misschien heel blij mee is, gooi het dan niet weg, maar breng het naar de pastorie op dinsdagavond 27 augustus of 3 september tussen 18.30 en 19.30 uur.

Liever geen grote dingen zoals kasten, koelkasten enz. i.v.m. de opslagruimte. Dus boeken, schilderijen, beeldjes, serviesgoed, nette kleding, speelgoed en curiosa of wat u nog meer kwijt wilt wij zijn er blij mee.

We zoeken nog mensen die willen helpen op deze dagen en achter een kraam willen staan om de spullen te verkopen. Ziet u dat wel zitten neem dan contact op met Addie Nelen 06 15159919. U hoeft niet allebei de dagen te helpen een dag of een paar uur mag ook. We zijn blij met alle hulp die we krijgen.

Ook zoeken we nog iemand die voor ons de p.r. kan verzorgen.

De rommelmarkt is op zaterdag 14 september van 13.00 tot 16.00 uur en op
Zondag 15 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Tot ziens op de rommelmarkt.

De vrijwilligers van de Heilige Blasius parochiekern Heinkenszand.