Tweedaagse rommelmarkt ten bate van de Heilig Blasiuskerk.

In het monumentenweekend, 14 en 15 september, houden de vrijwilligers van de Heilige Blasius een rommelmarkt als de coronaregels het toelaten.
Heeft u spullen op zolder of in de schuur staan waar u toch niets meer mee doet en waar iemand anders misschien heel blij mee is, gooi het dan niet weg, maar breng het naar de pastorie op dinsdagavond 20 of 27 augustus tussen 18.30 en 19.30 uur.

Liever geen grote dingen zoals kasten, koelkasten enz. i.v.m. de opslagruimte. Dus boeken, schilderijen, beeldjes, serviesgoed, nette kleding, speelgoed en curiosa of wat u nog meer kwijt wilt wij zijn er blij mee.

We zoeken nog mensen vanaf 16 jaar om in de weken na het brengen van de spullen te helpen met uitpakken, sorteren en prijzen van de spullen. Heeft u een ochtend, een middag of een paar uur tijd en vindt u het leuk om te zien wat er in al die dozen zit geef dan gerust even door wanneer u kunt. Alle hulp is welkom.

We zoeken ook nog mensen vanaf 16 jaar die willen helpen op deze dagen en achter een kraam willen staan om de spullen te verkopen. Ziet u dat wel zitten neem dan contact op met Addie Nelen telefonisch of via whats app op 06 15159919 of via e-mail a_nelen@outlook.com. U hoeft niet allebei de dagen te helpen met een dag of een paar uur zijn we ook al blij. We zijn blij met alle hulp die we krijgen.

Ook zoeken we nog iemand die voor ons de p.r. kan verzorgen.

De rommelmarkt is op zaterdag 14 september van 13.00 tot 16.00 uur en op
zondag 15 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Tot ziens op de rommelmarkt.

De vrijwilligers van de Heilige Blasius/ parochiekern Heinkenszand.

Vorig artikelBANKREKENING
Volgend artikelEerste Paasdag 31 maart