Straatmissie 9-juli Heinkenszand

In de loop van dit jaar zijn er al een aantal straatmissies geweest, nu werd aan Heinkenszand gevraagd of wij er wat voor voelden om onze kerk open te stellen tijdens de braderie. Natuurlijk wilden wij dat wel doen en we wilden ook wel helpen met de missie en met de voorbereidingen en de catering. Ter verwelkoming van de mensen in de kerk werden de kerkbanken weer versierd en op de altaar trappen werd aluminiumfolie gelegd, want hierop wilde men waxinelichtjes laten zetten.

Vrijdagmorgen werd de soep voor de lunch gebracht en op zaterdagmorgen vroeg werden de boodschappen voor de lunch gedaan. Een lunch voor ongeveer 25 mensen. De mensen werden om half 10 verwacht en kregen koffie of thee met een koek. Na het voorstellen en begroeten was er om half 11 een viering in de kerk en daarna werden de broodjes gesmeerd en belegd en werd er gegeten.

De verdere voorbereidingen werden getroffen en om twee uur begon de straatmissie.

Vorig artikelWAT IS NU ÉÉN KAARSJE?
Volgend artikelVerkoop wijwatervaatjes