Opvang Oekraïense vluchtelingen

Zoals u in het vorige parochieblad heeft kunnen lezen mogen er van de gemeente en het bisdom Oekraïense vluchtelingen in onze pastorie worden opgevangen.

O.l.v. Wim Kok gingen we aan de slag. Eerst werden de kamers en kasten op de eerste verdieping en de zolder uitgeruimd en er werd veel gevonden dat niet meer bruikbaar was. Er werd een grote container gehuurd en daar werd alles in gegooid. Er werd gesloopt en verbouwd, geschuurd en geschilderd en nadat dat gebeurd was werd alles schoongemaakt en werden de meubels en bedden geplaatst. Er is hard gewerkt en veel gedaan. Het ziet er nu weer heel mooi uit en als alles klaar is kunnen er straks 10 mensen in. Deze mensen hebben dan slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, een pantry en een grote woonkamer met tv op zolder en beneden kunnen ze gebruik maken van de nieuwe keuken om te koken en te eten.

Een dank je wel is wel op zijn plaats voor iedereen die heeft geholpen met de verbouwing en de schoonmaak. Ook willen we iedereen bedanken die handdoeken, beddengoed, paraplu’s, fietsen enz. heeft geschonken.

de parochiekerncommissie

Vorig artikelVERJAARDAGSKALENDER
Volgend artikelTweedaagse rommelmarkt ten bate van de Heilig Blasiuskerk.