OPROEP

We zijn een groep van 12 dames. Eén keer per maand maken we de kerk en bijgebouwen schoon.

We poetsen in groepjes van 4 dames en dat betekent dus dat je één keer in de 3 maanden aan de beurt bent. Enkele dames denken over stoppen en daarom zijn we op zoek naar een paar anderen.

Natuurlijk drinken we ook koffie en na gedane arbeid is het goed om te rusten en nog even wat fris te drinken.

Ook komen er enkele dames bij elkaar in de pastorie om vóór Kerst en vóór Pasen al het koperwerk weer schoon en glanzend te maken.

Eén parochiane wast met enige regelmaat het kerkelijk linnen zoals het altaar kleed, kelkdoekjes e.d.

Zij wil hierbij graag assistentie.

Dus als je graag de handen uit de mouwen wil steken en één ochtend per 3 maanden kan komen helpen, dan ben je meer dan welkom.

Wat krijg je er voor terug?

Jawel een kerk die er spic en span uitziet en veel gezelligheid.

Voor inlichtingen en aanmelding kun je terecht bij:

Trees Simonse 06-2282 9421

Leny Rijk 06-1808 7390