Ontvangen schrijven (dat wij u niet willen onthouden)

Hartelijk dank voor de uitnodiging. Dit jaar zullen wij echter niet deelnemen aan de herdenkingsdienst op Allerzielen, maar wij willen wel een misintentie opgeven, nl. voor

Adrianus Duyvestijn, en Adriana Duyvestijn-van Aken. Met als tekst erbij: “Onze ouders zijn in 2011 uitgestrooid op het strooiveldje, kort bij het geboortehuis van onze vader aan de Kerkdreef 5. Aangezien wij kinderen in het zuiden van het land en in Noord Holland wonen is deze plek voor ons en de kleinkinderen een dierbare plek geworden”.

Met vriendelijke groeten

Gertruud Heuts-Duyvestijn.

Veel van onze parochianen zullen zich niet meer herinneren dat dhr. Duyvestijn sr. als hoofd aan onze oude St. Jozefschool, voorloper van de Jan van Schengenschool, verbonden was (1921-1939). Het doet ons echter deugd dat de familie Duyvestijn nog steeds met zoveel dierbaarheid terugkijkt op die periode. (red.)