Kennismakingsviering eerste communicantjes

Zaterdag  17 april vond de kennismakingsviering van de communicantjes plaats.

Het gaat om de volgende kinderen :

Romy Hameeteman, Puck Courtin, Julian de Jonge, Chloë Raas, Ayden Courtin,

Kim Vermeulen, Menno van Zunderen, Joselien Vermue en Chenya van Peer.

Op het altaar stonden 9  mooie collages tentoongesteld, waar de kinderen op school hard aan hadden gewerkt. Een prachtig resultaat met hun foto’s, namen,  voetafdrukken, hobby’s, lievelingseten en wat ze later willen worden erop.

Daarbij nog 9 brandende kaarsen, symbool voor het licht van Jezus, dat hun levensweg blijvend zal verlichten.

Wij bidden dat deze kinderen hun licht laten stralen op iedereen om hen heen.

We wensen hen een mooie voorbereiding op de Eerste Heilige Communie toe.

Beste parochianen,

Het blijft nog steeds onzeker hoelang de coronamaatregelen zullen aanhouden.  Wordt het op 19 juni een communieviering met 30 mensen? Mag er thuis feest gevierd worden? Het is allemaal nog onzeker. Het zou daarom erg leuk zijn om onze betrokkenheid als parochianen met de communicantjes  een feestelijk tintje te geven. We willen u  daarom vragen of u hen een felicitatiekaartje wilt sturen. Alle kaarten worden door ons onder de 9 kinderen verdeeld en na de communieviering aan hen overhandigd. In de kerk van Heinkenszand komt een doos te staan om de kaarten of misschien wel een kleine attentie voor de kinderen in te doen.

Kaarten graag  als volgt adresseren: Aan de Eerste Communicant

p/a  H. Blasiuskerk

Kerkdreef4

4451 AD Heinkenszand

Het zou fantastisch zijn om zo samen een kleine invulling te geven aan deze speciale en feestelijke dag. We zien uit naar uw enthousiaste medewerking.

Alvast hartelijk dank.

De communiewerkgroep