Communie

Op 19 juni doen 9 kinderen in onze parochie hun eerste heilige communie.

Wordt het op 19 juni een communieviering met maximaal 45 mensen? Mag er thuis feest gevierd worden? Door de coronaregels is het allemaal nog onzeker.

Het zou daarom erg leuk zijn om onze betrokkenheid als parochianen met de communicantjes een feestelijk tintje te geven.

We willen u daarom vragen of u hen een felicitatiekaartje wilt sturen.

Alle kaarten worden door ons onder de 9 kinderen verdeeld en na de communieviering aan hen overhandigd. In de kerk van Heinkenszand komt een doos te staan om de kaarten of misschien wel een kleine attentie voor de kinderen in te doen. De attentie kan op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op de pastorie in Heinkenszand ingeleverd worden. Enkele ideeën, Snoep, stickers, pen, potlood, bellenblaas etc. Echt zomaar goedkope maar toch voor kinderen leuke dingetjes.

Kaarten graag als volgt adresseren: Aan de Eerste Communicant p/a H. Blasiuskerk ,

Kerkdreef 4 4451 AD Heinkenszand.

Het zou fantastisch zijn om zo samen een kleine invulling te geven aan deze speciale en feestelijke dag. We zien uit naar uw enthousiaste medewerking.

Alvast hartelijk dank.

De communiewerkgroep