Vrijwilligers

Onze kerk draait volledig op vrijwilligers, we hebben gelukkig veel mensen die helpen. Maar helaas wordt het minder omdat de mensen ouder worden of wat gaan mankeren. We hebben echt behoefte aan wat aanvulling van vrijwilligers die iets willen doen. Om de twee weken zijn we op zaterdag bezig met schoonmaak en onderhoud van de kerk zodat alles er goed uit blijft zien. We hebben gastvrouwen en gastheren die voor de koffie zorgen na de dienst en bij evenementen. We hebben kerkwachten die ervoor zorgen dat de kerk open kan zijn op doordeweekse dagen. Koperpoetsers die een paar keer per jaar het metaal onderhouden. Een secretariaat wat voor de administratie zorgt. Klussers die kleine reparaties doen en meehelpen met de inrichting van de kerk. Er is veel te doen!  Of u nu veel tijd hebt of af en toe tijd hebt: we hebben u hard nodig! Als u mee wilt helpen in onze kerk laat het mij dan weten of kom op zaterdagochtend tussen 9 en 12 uur langs als we bezig zijn.   We drinken koffie tussen 10 en 10.30 uur dan kunnen we kijken wat u wilt of kan. Op dit moment hebben we de meeste behoefte aan: gastvrouwen of gastheren, kerkwachten en mensen die helpen met de schoonmaak.

Ton Perenboom

Vorig artikelCARITASCOLLECTES