VRIJWILLIGERS

De boeketten bloemen zijn voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor het onderhoud van het gebouw. Willy de Boer die er altijd voor zorgt dat de viering via de live-streaming bij jullie in de huiskamer binnenkomt. De koorzangers, en zangeressen, koperpoetsers en  de poetssters die om de 2 weken zorgen dat de banken en de gangen stofvrij zijn. De collectanten, lector en lectrices, acolieten, en de gastvrouw die alle parochianen welkom heet. De kerkwacht en de bezorgers van het Parochienieuws, en natuurlijk ook de dames die op het secretariaat werken. Ook de kosters werden niet vergeten.
In de persoon van Florien de Hond werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet. Florien kreeg een prachtig boeket bloemen overhandigd. Ze was heel blij met de prachtige bos bloemen en de waardering die uitgesproken werd voor haar grote inzet voor de kerk.