VREDESLICHT

Het Vredeslicht wordt jaarlijks ontstoken aan de vredesvlam in Bethlehem door het vredeslicht kind en wordt daarna verspreid door scouts over de hele wereld.

Wat klein begon, is vandaag de dag uitgegroeid tot een grote Internationale actie die door Scoutinggroepen over de hele wereld wordt ondersteund.

Jaarlijks komen ca. 5.000 scouts vanuit verschillende landen naar Wenen om het licht persoonlijk in ontvangst te nemen, om het vervolgens aan andere groepen door te kunnen geven.
Yvonne Verbeek, ambassadeur van het Vredeslicht voor Zeeland, gaat voor de Regio Zeeland het Vredeslicht ophalen in St. Walrick.

Dit gebeurt op 12 december 2021.

Dit licht kan door jou opgehaald worden in Goes op maandag 13 december.

In de Heilige Maria Magdalena Kerk, Singelstraat 9, 4461 HZ te Goes.

Hoe laat en hoe dit alles in zijn werk gaat: vanaf 19.00 uur wordt het licht binnen gedragen in de kerk door de ambassadeur van Zeeland.

Wil je het vredeslicht ook in huis hebben, dat kan zeker, kom gerust langs, neem wel een eigen lantaarn mee, u krijgt het licht en een mooie vredeslicht wens 2021 mee naar huis.

Geef dit door aan familie, vrienden, iedereen is van harte welkom.
Op zondag 19 december is het na de viering van 11.00 uur, ook nog mogelijk om het vredeslicht mee naar huis te nemen.

Op de site www.vredeslicht.nl staat nog meer informatie.

Heeft u nog vragen over het vredeslicht, kunt u altijd contact opnemen met Yvonne Verbeek. Zij bekijkt over vanwege coronamaatregelen dit evenement kan doorgaan!

E-mail: verbeeky@gmail.com