VACATURES…..VACATURES……………

Beste medeparochianen,
Onze kerk in Goes heeft dringend behoefte aan vrijwilligers om onze parochie beter te laten functioneren .

– Onze administrateur Nico Spelier is 82 jaar en het is nu al een te grote belasting voor hem om de boekhouding te doen in het nieuwe systeem dat volgend jaar van kracht zal zijn. Dus bent u boekhouder of hebt u kennis van boekhouden en kunt u uw kerk helpen, kom dan alstublieft naar voren; uw kennis, uw talent is hard nodig.

– Florien is te zwaar belast met de koster functie , Ernest helpt zoveel hij kan maar onze kosters zijn met te weinig :de kerk heeft dus jou en jouw talent hard nodig.

– De kerk heeft behoefte aan kerkwachters; wij willen dat onze kerk niet alleen op zondag tijdens de mis open is, maar ook door de week, er komen altijd veel mensen die  in stilte willen bidden of een kaarsje aansteken; dus uw persoon en uw talent zijn dringend nodig.

– Onze voorzitter van de kerncommissie is over de zittingstermijn. Afvaardiging in het Damiaanbestuur is verlopen. Dus als u ervan overtuigd bent dat u geschikt bent voor deze functie, verberg dan uw talent niet en solliciteer, want de kerk heeft u nodig.

U hoeft niet persé in Goes te wonen om je verbonden te voelen met deze kerk. Het is genoeg dat je geeft om de toekomst van deze kerk, dat je geeft om de parochiegemeenschap en dat je je talenten niet verbergt, maar ze wilt tonen in uw werk voor uw parochie.
Als u zich kandidaat wilt stellen voor een van deze functies, kunt u een e-mail sturen naar oriola@zeelandnet.nl ; het e-mailadres van Aurelia Ladonski; secretaris van kern Goes.

Vorig artikelHEMEL + AARDE (thema van bedevaart naar Kevelaer)
Volgend artikelK.V.G. NIEUWS