TUUR IN GOES NOG NIET MET PENSIOEN

Officieel bereikt onze dirigent-organist Tuur Remijn in mei de pensioengerechtigde leeftijd, maar dameskoor Con Amore is superblij dat hij doorgaat met ons koor. Want zulke goede koorleiders liggen niet voor het oprapen.

Door het artikel “Afscheid van Tuur” van de parochiekern Ovezande, in het vorige Parochienieuws, kreeg Tuur veel vragen of hij ook met dameskoor Con Amore zou stoppen. Dat is dus gelukkig niet het geval.

Ik leef mee met het Pius-X-Koor van Ovezande, want die verliezen in hem, zoals Corrie de Baar al schreef, een ras-organist, die gezien zijn leeftijd een stapje terug gaat doen, maar zeker nog niet op zijn lauweren gaat rusten.

“Con Amore” hoopt nog vele jaren, “met liefde” onder de bezielende leiding van Tuur te zingen.

Connie Boudens

Vorig artikelNIEUWS VROUWENGILDE