PAROCHIELE MISSIEWERKGROEP

Beste parochianen,

Elk jaar probeert de Parochiële  Missiewerkgroep de missionarissen uit Goes financieel te steunen. Dus elk jaar doen we, naast de donaties van onze donateurs, mee aan Markt van Hoop en verkopen daar onze producten: oliebollen en pasteitjes en zamelen zo geld in voor onze missionarissen.

Vanwege de coronapandemie zal dit jaar Markt van Hoop niet plaatsvinden.

Dus we dachten dat we onze lekkernijen konden bakken en op bestelling verkopen.

We zijn van plan de oliebollen en de pasteitjes in de nacht van 4 op 5 december te bakken, zodat de bestellingen kunnen worden afgehaald op Sinterklaasdag (bij PAC, Zusterstraat) vanaf 10.00 uur.

Bestellingen moeten vóór 1 december worden geplaatst, omdat Roman en Aurelia moeten weten hoeveel ingrediënten ze moeten kopen.

Bestellingen kunnen telefonisch worden gedaan (sms, whatsapp ) of vul het bijgevoegde bestelbriefje in en lever dit in bij de kerk tijdens de kerkwacht of na de zondagsmis achterin de kerk.

De oliebollen van Roman en de pasteitjes van Aurelia zijn al bekend bij vaste klanten die weten hoe lekker onze producten zijn.

Door onze lekkernijen te kopen steunt u onze missionarissen en geniet u ook van de heerlijke smaak.

We wachten dus op uw bestellingen en wensen iedereen veel gezondheid en moed in deze moeilijke tijden.

Roman Saczynski tel. 0618013245, Aurelia Ladonski  tel. 0617566773