KERSTDINER

De parochiekern Maria Magdalena in Goes organiseert op Eerste Kerstdag weer een sfeervol en gezellig kerstdiner. Dit diner is speciaal bedoeld voor iedereen die met Kerst door omstandigheden alleen is. Voor de meeste mensen is het toch het fijnste om Kerst in gezelschap te kunnen vieren. Er zijn 40 plaatsen, waarvan er nog heel wat beschikbaar zijn. De aanvang is 16.00 uur en om 19.30 is de sluiting. Het diner wordt opgeluisterd met pianomuziek, kerstliedjes, een kerstverhaal, een klein meerstemmig koortje dat enkele pareltjes van liedjes komt zingen. Er werken veel vrijwilligers met plezier mee aan het diner. Het hoofdgerecht wordt verzorgd door Kees Schrijver Culinair. Alle 8 voorgaande jaren hebben de deelnemers na afloop gezegd dat ze erg hebben genoten. Het diner wordt gratis aangeboden door de parochiekern Goes. Dus, bent u alleen met Kerst, kom naar Goes waar u hartelijk wordt ontvangen. U kunt zich opgeven bij Ellen Kramer 06-52107171 (na 18.00 uur) of bij Willy Martens 06-57575703.