KERST 2020

Wat een bijzondere kerstvieringen hebben we in december in onze kerk gevierd!

Op 11 en 17 december zijn er in onze kerk opnames geweest voor het project ‘Goes viert Kerst’, waar 11 kerken uit Goes aan meededen. Deze opnames werden op kerstavond via de livestream uitgezonden en omdat alle kerken gesloten waren, hebben er op die avond 3000 mensen ingelogd om naar deze viering te kijken met hun gezinnen.
In onze kerk was er om 14.00 uur een kinderviering met een gelegenheidskoor onder leiding van Janny Dieleman met medewerking van pastor Ria Magnus. De kinderviering werd via de livestream, net als alle vieringen op kerstavond, uitgezonden. Om 18.30 uur was de volgende viering met pastor Alida van Veldhoven, met de cd van L’ Esprit. Het was fijn om het koor weer eens te horen zingen. Om 20.45 uur was de volgende viering met pater Thaddy met 4 koorzangers onder leiding van Wim Boer. Het was wel vreemd dat al deze vieringen zonder parochianen moesten plaatsvinden.

Op 1e kerstdag was er om 11.00 uur een viering met Bisschop Liesen en het koor onder leiding van Wim Boer. Helaas mochten daar maar 30 personen bij aanwezig zijn. Omroep Zeeland was ook aanwezig om Bisschop Liesen en Willy den Boer te interviewen. Dit werd ‘s avonds uitgezonden.

Op 2e kerstdag hebben enkele leden van Con Amore gezongen. Het was fijn om weer eens te kunnen genieten van onze koren in deze bijzondere Corona tijd.

Ik wens u een zalig nieuwjaar en hoop u dit jaar weer tegen te komen, in de kerk of in de stad.

Florien de Hond