KERKVIERING OP ZONDAG THUIS VOLGEN

In 2018 hebben we als parochiekerncommissie nagedacht over de mogelijkheden om de kerkviering ook thuis bij de parochianen mogelijk te maken.
Dit zou kunnen door alleen luisteren naar elke kerkdienst of de mogelijkheid om de viering mee te maken met beeld erbij. De voorkeur van de parochiekerncommissie was om de vieringen met beeld door te geven.
Hiervoor hebben we prijsopgaaf gedaan en besloten om dit pas in 2019/2020 in te voeren. Omdat het paastritium dit jaar in onze kerk zou zijn en o.a. door de parochianen in Zierikzee gevolgd zou kunnen worden, wilden wij een tijdelijke aansluiting laten maken tussen Goes en Zierikzee.
De kosten waren zo hoog dat het beter was om een definitieve aansluiting te maken waardoor iedereen onze vieringen kan volgen. Met Pasen hebben we proefgedraaid omdat de opnames door vrijwilligers worden gemaakt.
Vanaf Pinksteren kan nu iedereen de viering, van 11.00 uur, volgen via de computer en/of TV.
Mocht u de kerkdienst via de televisie willen volgen moet de TV hiervoor geschikt zijn. Een andere mogelijkheid is om via de smartphone, tablet of laptop de kerkuitzendingen te bekijken.
Het programma waar de diensten op worden uitgezonden is kerkdienstgemist.nl. Via het menu:
1e stap: zoeken naar een kerk.
2e stap: Maria Magdalena kerk Goes invullen.
3e stap: onze kerk als voorkeur vastleggen in de computer.
Nu kunt u elke week eenvoudig onze kerkdienst inschakelen.
Als u niemand heeft uit uw omgeving die dat voor u kan regelen (soms moet er een kastje aan uw TV gekoppeld worden), belt u dan op dinsdag- of donderdagmorgen naar het secretariaat dan zoeken wij voor u naar iemand die u kan helpen. Wij hopen dat u zo betrokken blijft bij onze kerk.
Els Heijers, voorzitter parochiekerncommissie.

Vorig artikelOecumenische viering met Hemelvaart
Volgend artikelFeestelijke viering 60 jarig jubileum in de O. L. V. op Zee kerk in Haamstede